10.2.10

Jaman Belia

mud utk blogging telah kembali k.

tetibe ibu teringt plak taim mude-mude dlu. (skang dh tue kah?) teringt plak kengkwn sekelas,sedorm,seskolah. ape cite diorg skang. sbb tu la ibu giat ber "muka buku" skang. huhuhu. kengkwn yg entah ilang memane entah tetibe muncol kembali.


ini adelah gamba klas ibu semase di form 2 kt sek men keb tengku kudin, raub. huhuuh. klu terer, cube la cari ibu yg mane satu..haha.. (ibu tamo tunjuk). klas ni adelah klas 2 krk b. stand for 2 kelas rancangan khas bersih. gile panjang name klas. huhuhu.


yg ni plak mase ibu form 4. mummy aqil ngn mama amirah musti ingt unipom ni.huhuhu. gile nostalgia baju neh. ibu adelah yg bertanda nanie tuh ek. sbb name glemer ibu die dlm dorm adelah nanie. (glemer la sgt) . muke skema habes la. hahaha. actually, ni taim ibu skola di sek men teknik tuanku jaafar, seremban. bru nk g kuar outing. sementara tgu geng yg laen, lepak amek gamba dlu.

gamba-gamba ni seme kengkwn lame ibu yg gigih meng'aplod' ke dlm FB. mujur la ade yg maseh simpan. klu tak, xde peluang la korg tgk muke suci ibu taim skola-skola dlu.

chiaow sin chan...

11 comments:

  1. wooohooo...ibuaniq kelihatan sgt muda mudi. haahahaha.. aku rs ada lgk bj tu kat lemari umah mak. hahahaha... sgt2 nostalgia bj tu. dah la susah nak iron. jap2 komot. ala2 geng nasyid pun ada. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha muka suci ekk.. ye ye aku akui ko suci.. mami aqil ni ila kahar ekkk..?

    ReplyDelete
  3. wakaakaak... btol2, aku sgt sokong statement ila itu... dh laa ssh nk iron, komot momot lak tu... akunye bj lg best.. siap lencane cop terbalik okk... hahahaahah... tp pakai jgk laa nk buat camne kann...

    ReplyDelete
  4. hahaha.... bju aku dah la org tukang jahit salah edjas kelebaran bdn aku...tp pkai jek la kn..

    ReplyDelete
  5. ya yatt...mummy aqil itu adelah ila kahar.. mama amirah adelah erul...

    ReplyDelete
  6. mude kn..... hahaha... bju aku mak aku dh buang kot.. klu tak bleh aku pkai g opis hr khamis... bju batik la katekan..hahaha

    ReplyDelete
  7. erul....bleh pkai lg g opis hr khamis tu...hahaha...

    ReplyDelete
  8. nani kalau ko pakai gi keje ari kamis jgn lupa amik gambo n posting kat blog ekk hehehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha... gile ape...opis aku ade dak sttj...malu arr nk pkai..hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaah...gempak ape kalo pakai ari khamis... ko pakai laa rita... ajak skali budak sttj satu opis ko tu... wakaakaakk

    p/s: btw, sape budak sttj itu??

    ReplyDelete
  11. huhuhuh... dak junior dorm 4... siti hasmah..die dak awam 2.

    ReplyDelete