15.7.11

Aniq+Aqif @ Taman Tasik Perdana

Owh. Bz smpai terlupe nk review photoshoot DKS2 dengan MyKhalish di Taman Tasik Perdana, 19 Jun lepas. Sebelum ini kami pernah ambil khidmat team MyKhalish utk sessi ini.

Kami sampai a few minit lewat. Hehe. Maaf Shahril terpakse tunggu kejap kami anak beranak bersiap.
Nak sampai di lokasi penggambaran, perlu melalui kawasan playground. Aniq pulak dah terkinja-kinja nak main di playground. Pujuk-pujuk sikit utk main di playground lepas selesai penggambaran (Ces, bunyi cam retis plop).
Mujur die nak. Tak mustahil akan berlaku adegan tarik menarik di tengah-tengah jln jika dia brdegil. Haru nnt jdnyer.

Mujur kawasan tuh banyak pokok dan hari pun redup je. Mampulah juga kami sekeluarga posing-posing pusing pokok.


Huhu. Dah jadi stail Aniq sekarang, klau ada org tidak dikenali ambil gamba dia, mula lah buat mulut moncong la, ketap gigi la. Bila candid, molek pula dia posing.


Suka bkn sebab enjin dah panas,tp sbb nampak aeroplane kt atas. Takkan nak kene upah aeroplane terbang sepanjang sesi kot.


Transformers Kepsi. Cukup syg masa mula-mula dapat.Sekarang, Kaki entah ke mana.Awal-awal dulu, siap belagak lg kt budak yg mkn meja dpn kami. Last-last, bdk tuh meraung ngn mak pak die mintak blikan transformers jugak. Owh anakku.


Lain anak, lain peel. Yang ini pula, sunggoh berminat ngn daun kering ngn rumput-rumput.


Si abam yg makin petah berkata-kata dan si adek yg sentiasa tersenyum (pdhal dlm gamba ini, dia tak senyum pun, takpa, masa lain dia senyum)


Owh. Sayang ibu yg comel. Sentiasa meruntun jiwa ini. Geram nak cubit-cubit pun ada juga. Nanti besar, jadi engineer yer. Gantikan cita-cita ibu yg tak kesampaian tu.




Rasa macam mahu mereka muat dipeluk ibu sebegini selama-lamanya



Semua pun beremosi. Adek sahaja yang cool. Tak tahu apa cerita sebenarnya.



Apahal la keluarga rumah merah ni main sorok-sorok belakang pokok.


Anak-anak dah gaya penat, tapi mak pak masih menten mud photography


Boleh pun ceria mcm ni. Ubatnya, pergi playground. Mula-mula tak mahu turun gelongsor sbb acik Rill tunggu di bawah, bersedia untuk menembak



Sekarang kami dah berempat, insyaallah lama lg untuk berlima (jgn pandai-pandai bubuh perkataan tak sebelum lama)

Seperti job yg terdahulu, kami mmg berpuas hati dgn khidmat yg diberikan. Selamat maju jaya utk MyKhalish.

3 comments:

  1. ala..santeknya..nak juga gambo2 gini..brapa ratus wehh?/

    ReplyDelete
  2. tq sue

    linda : xde la beratus-ratus. Puluh-puluh jek. MyKhalish slalu wat promo. cer ko cari FB derang. MyKhalish.

    ReplyDelete