12.8.11

New BW Gadjet

Yeay.

My new BW gadget dah siap. Last week dah p ambil kat rumah Neeza Needles. Eksited ibu.

Tadaaa.... Buckle Tai




Ditempah khas dari Kak Neeza. So far, xde bwk pegi jenjln lg. Dok kulur-kilir dlm rumah sahaja. Bulan pose ni, malas nak jenjln keluar. Tunggu la bila pergi last minit shopping nnt, kompom usefull. Yg ni ayah pom boleh carry Aqif nnt.

Dulu masa guna ring sling, ibu malas nak suruh ayah carry Aqif guna sling sbb sling tuh ada tail mcm xmacho utk ayah pakai. Hehe. Yg ni, sesuai. Kain ibu pilih pon takde la nampak gurly sgt. (Baterplai tuh..). Support yg kat belah bwh tuh mmg sungguh membantu. Rasa mcm tegap jek, bila mengendong Aqif.


Aqif steady jek dalam Buckle Tai


Abam Aniq sebuk kat tepi, nak naik jugak ker?


P/S : Aqif turns 8 months today. Terlupe suda appointment cucuk last week. Haruslah bertapa kt klinik kesihatan menunggu giliran sbb kena tekan nombor "Tanpa Temujanji".

2 comments:

  1. nnt anak 2nd sy ni..saya nak train dia duduk kat stroller dengan benda alah yg kak rita baru beli ni...amani x nak duduk dalam stroller...uwaaaa

    ReplyDelete
  2. train jgn tak train...aniq pom tamo dok stroller...

    ReplyDelete