26.8.11

Still BF

Alhamdulillah. Rezeki Muhammad Aqif utk hr ini utk 2 kali pumping. Tak byk mana pun, tp Alhamdulillah.


Pump sessi 1 @ 10 am (terlambat sikit sbb ralit wat keje)


Pump sessi 2 @ 1 pm


Utk sessi 3, pukul 5 karang baru ibu pump blk k.

Pengalaman BF Aniq dgn Aqif sgt-sgt berbeza. Aniq, tak kisah nak melekap mcm mana pun. Bila dia jumpa cari source (hahaha), dia pandai adjust sndri.

Aqif pula, kdg-kdg nak dptkan posisi melekap tuh ambil masa sikit. Kalau dia tak puas hati, dia akan tolak-tolak bdn kita mcm tak mahu menyusu. Pdhal perut lapa tuh. Solution nya, ibu kena tabah cuba-cuba dan cuba sampai dpt posisi yg betul.

Yg sama pengalaman BF budak berdua nih, mmg diorg tak suka minum susu di public. Tgk mcm lapa, bila dah selak nak kasi, kepala sebok dok meninjau-ninjau org lalu lalang. Langsung tak jadi nak minum. Kena cari lokasi tersorok sikit dan tak ramai org baru diorg nak minum.

Ibu sekarang tgh menantikan reward yg ibu hadiahkan utk diri sendiri ni sampai. Insyaallah pas raya sampai. Tak sabarnya... :D

No comments:

Post a Comment