3.10.11

Dah Sehat

Alhamdulillah. Aniq dah sihat. Ciken pox nyer dah totally kering. Tak byk parut pun. Cuma kt atas kepala je. Takpe, bleh cover dgn rambut kan.

So far Muhammad Aqif masih tiada tanda-tanda berjangkit. Mmg tak boleh dikuarantin budak berdua tuh. Kejap-kejap, Aniq p peluk adiknyer. Takkan nak cakap tak boleh kan. Nnt kalau Aqif kena ciken pox pulak, cuti la lg kan. Mungkin turn ayah pula yg jaga anak kot.

Sok, hantar Aniq g taska dah. Mmg akan ada la scene air mata sok pg. Abam adek seme dok triak. Aniq mungkin akan ada scene lari keluar dari taska. Fuh. Mencabar k tugas hantar anak g taska neh.


Aniq sayang, g taska k.

Insyaallah next year, ibu akan enroll Aniq utk join playgroup di tadika ticer Diana. 2 hari seminggu je kot. Bia lah dia main-main dulu. Dah masuk 4 tahun nnt, baru g tadika 5 day a week.

Teringin juga nak hantar budak-budak ni g swimming class. Ade pakej menarekkah di Putrajaya nih???

2 comments: