11.11.11

Perform di JPA

Last Friday, Taska Aniq dpt undangan buat persembahan di Majlis Konvokesyen JPA. Wah... mcm retis gituh. Aniq join jugak g JPA. Sblum blk hari Khamis tu, derang wat rehersal nyanyi lagu Jumping on the bed ngn Ayam mengokok. Hahaha. Lagu-lagu tuh mmg Aniq slalu nyanyi kt umah. So ibu pom bleh jugak follow sikit-sikit berdasarkan nyanyian Aniq kt umah.

Pepagi Jumaat, siapkan di rumah mandi dan pakai baju tadika. Seronok die sbb nak naik bas. Ni penangan naik tram mase g Big Bad Wolf Book Sale dulu la ni.

Tghhari tuh, ticer Aniq dah tag all these pic kt FB. Gamba performance xde plak tp ticer ckp derang meloncat-loncat atas stage. Havoc giler.







This weekend, ade majlis Graduasi utk tadika Qaseh pulak. Aniq walau pun dtg tadika 2 hr seminggu, ticer still involvekan Aniq dlm concert nnt. Tema majlis tuh Arabian Nite. Mmg skang pon, Aniq kengkdg dok tergelek-gelek kt umah. Prektis kunun.

4 comments:

  1. Aniq dah masuk tadika ke ? tadika mana ? cam best je tadika aniq. tarer aniq tak stage fright. tasneem aritu last minit ketaq lutut tak mau naik stage perform hari graduasi.

    ReplyDelete
  2. nik : g tadika 2 hr sminggu je. yg lebihnya, dok taska. mungkin slowly increase bilangan hr tuh next year. tadika kt bandar enstek... kalau rmai-rmai, boleh la. cube klu sengsorg, hehehe... ni nnt nak perform concert, aku kena g nyorok jgn kasi die nampak. Klu tak, mmg tak mboh la die menari tuh...

    ReplyDelete
  3. aniq comel! tabik kat ticer2 ni sbb pandai jaga budak2 travel ke sana ke mari. nak jaga sorang pun susah oqeh!

    ps: wahh..semua adik2 sebaya syamiel ni dah masuk tadika. hurmmm decision scale semakin memberat ke decision utk hantar ke tadika....

    ReplyDelete
  4. sue: aku kasi training je taun ni. taun dpn pon nk anta lompong-lompong je. bile dh sonok ke tadika bru anta full...

    ReplyDelete