10.11.11

Rezeki Bergolek

Alhamdulillah. Lps post entry 2 bradik ni berbeskal, ada insan tersayang yg adiahkan beskal untuk adek Aqif. Sape lg kalau bukan Cittah, my sis.

Tetibe dpt kol nak bwk Aniq g Alamanda. Aniq kalau berjalan ngn Cittah, mmg tak sah kalau tak pau pape. Musti ade je mende yg dibelinyer. Derang blk je dr Alamanda, tgk-tgk ade 1 kotak beso CikPul usung. Argh..sudah..Ape lg yg dibelinye Aniq ni.

Rerupenyer, Cittah belikan adiah untuk adek Aqif. Tak penah belikan pape utk adek Aqif katenyer. So dptla moto Girrafe baru. Terima kasih la ye Cittah ngn CikPul. Mmg ibu pom xbyk belikan brg utk adek Aqif sbb brg-brg Aniq masih elok lg. So kite wat stail turun temurun la kan.

Tu diah. Posing. Tp mmg kebanyakkan masa, Aniq yg dok naik mende alah ni. Beselah. Die perasan seme brg org beli untuk die sorg shj.



Ibu perhatikan, Aqif ni suke sgt pomen. Die belek dulu mende alah ni kengkonon nak study structure die. Heheh.



Opkos la musti ade jugak utk die. Permainan sistem parking bertingkat-tingkat. Ini adelah permainan kesayangan Aniq buat masa sekerang.


Daya ke'pomen'man Aqif terserlah bile die boleh cerai-ceraikan parts menan ni satu per satu sampai Aniq teriak tak berlagu. Hahaha

Pape pong, TQ Cittah to the menan. Kalau nak dikira, rasenyer tak mampu nak membalas segala budi dan wang ringgit yg dicurahkan kpd dak berdua ni. Ibu sentiasa doakan Cittah dan CikPul murah rezki di dunia dan akhirat.

No comments:

Post a Comment