15.12.12

Happy Birthday My Boys

Today Aqif turns 2 year old. Weeee.... Kejap jek kan dh 2 tahun. Rase cam baru jek lg kuar spital. Hahaha.  So sebab dak berdua ni besday bln doblas (Aniq on 19th, Aqif on 15th) , harus la buat sekali harung je di taska. So Semlm di taska, kirimkan kek dan goodie bag utk derang celebrate dgn teachers dan kwn-kwn. Kebetulan Aniq ada event jual-jual mknan. 

Ni kek yang ditempah dari my xhousemate masa di Shah Alam dulu. Finally dpt jugak tempah from dia. Tahun lepas tak dpt tempah sbb fully booked. Tq siti. Semoga makin murah rezeki ko. Sesape di Putrajaya nk tempah kek, bole contact dia k. Bole jenguk-jenguk blog dia jugak.



Nama dia siti aisyah. Ibu panggil Siti.


Ni plak, fancy sticker yang ibu tempah dari my dearest friend jugak. Ila MyKhalish. Tq so much for this wonderful sticker. Aniq tak saba-saba nk peel all the stickers. 


Kepada kengkwn yg nk tgk byk lg hasil kerja MyKhalish, boleh jejak FB derang.


Goodie bag yang dah siap diisi. Label and bag from PartaParty

Hopefully kids di taska happy celebrate Besday ramai-rmai. Utk party di rumah, takde kot. Hahaha. Buh jek lilin kt roti itam (read : roti coklat gardenia). Suh derang tiup. Kikiki.

2 comments:

  1. hepi besday..moga jadik anak soleh, semalam nizam bawak Aqief singgah umah aku, dok depan umah ja, mcm badmood jaa Aqief, diam seribu bahasa..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hohoho. Nak naek moto tgh hari panas terik. Layankan aje. Bad mood sbb moto tu benti le. Hahaha

    ReplyDelete