29.1.13

Cat @ Rabbit?

Buat games drawing dengan Muhammad Aniq. Ibu lukis, dia akan guess apa yang ibu lukis. So first picture ibu lukis adalah seperti gambar di bawah. Aniq macam teragak-agak nak bagi jawapan. So ibu tolong dia. 
"Ini Kucing. Meow..."

"Ibu, ini bukan kucing. Ini Rabbit. Tengok kaki dia duduk macam rabbit."



Cuba korang semua tengok. Ibu lukis kucing ke rabbit? Tapi bila buat perbandingan, memang ada ciri-ciri rabbit. 

Bagus Aniq. Think out of the box. Hahaha.

6 comments:

  1. mungkin juga hybird.. kurnab.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mungkin...seperti donut gigi..

      Delete
  2. kalo aku pun, aku teka rabbit..hahahahaa...pandaii Aniq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pun teka rebit ek... org pandai ni...

      Delete
    2. Rita, aku rasa kan, orang kalo lukis arnab mmg posing depan2 gitu laa..hahahahaa

      Delete
    3. hahaha..tu la... aku tak reti nak lukis posisi kaki kucing tuh...

      Delete