10.2.13

Asam Pedas Tenggiri

Bangun tidur terus fikir nak masak apa untuk lunch nanti. Erm...ikan tenggiri ada dalam freezer. Kalau goreng pun sedap tapi tak adventure sebab dah selalu sangat goreng. Daun kesum dengan serai ada tanam di luar rumah. Cuba masak asam pedas la. Hari tu pernah try, tapi hasilnya tak berapa menarik hati. Cuba resepi lain pula. Searching myresipi, jumpa resepi ini.

Simple pun simple. Kejap je siapnya. Tak payah renyah-renyah pakai bahan belambak-lambak. Hasilnya ini dan sungguh yummeh.


Sekian dari orang yang masak asam pedas pun nak search resipi di internet.

No comments:

Post a Comment